Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Doi indivizi arestați! Ce făceau în casele aflate în construcție (VIDEO)

7 mar. 2017,, 11:45   Capitala
3118 0

Poliţiştii din Chișinău au reţinut doi bărbaţi cu vîrstele de 28 de ani şi, respectiv, 31 de ani, care s]nt bănuiţi de un şir de furturi din mai multe blocuri locative aflate în construcție, notează NOI.md.

Conform datelor acumulate de către ofiţerii de investigaţii, bănuiţii au pătruns pe timp de noapte într-un bloc de locuit, din strada Muşatinilor, de unde au sustras cablu electric în valoare de peste 100 de mii de lei. Acţiunile lor au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate în curtea casei. Ulterior aceştia au vîndut cablul furat la un punct de colectare a metalului uzat.

Complicitatea lor a fost demonstrată în şase cazuri de furturi din blocurile de locuit aflate în proces de construcţie. Astfel, la sfîrşitul lunii februarie curent bănuiţii au pătruns în două case de locuit aflate în construcţie, din strada Ginta Latină a sectorului Ciocana, de unde au furat cazanele de încălzire din şase apartamente, pagubele materiale fiind estimate la suma de peste 70 de mii de lei.

Metoda de pătrundere în locuinţe a fost aplicată prin deteriorarea sau forţarea lacătelor de la uşi. Ulterior aceştia au încărcat cazanele într-un automobil şi au mers la un cunoscut, căruia le-au vîndut la preţul de 1 500 lei pentru fiecare, de unde au fost ridicate de către poliţişti şi transportate la Inspectorat.

Actualmente bărbații se află în custodia Poliţiei Capitalei şi sînt cercetaţi penal pentru furt. Ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani pînă la 12 ani.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?