Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Mai mulți copii au devenit victime ale unui bărbat de 30 de ani

6 mar. 2017,, 10:30   Capitala
3416 1

Un individ a fost reținut de polițiști, pentru că ar fi furat telefoane mobile din buzunarele a cel puțin patru minori din capitală, notează NOI.md.

Bărbatul, în vîrstă de 30 de ani, a fost arestat după ce mai mulți părinți au depus plîngeri. Astfel, în cadrul investigaţiilor s-a constatat că bănuitul acţiona în preajma instituţiilor de învăţămînt sau cînd potenţiala victimă urca în transportul public. În cadrul audierilor acesta şi-ar fi recunoscut vinovăţia, relatîndu-și faptele cu lux de amănunte. Iniţial victimele erau urmărite în staţii, după ce individul observa telefoanele în buzunare, iar cînd urcau în transport le sustrăgea fără a fi observat.

Bărbatul acţiona şi în centrele comerciale de agrement, atunci cînd potenţiala victimă îşi lăsa pe masă telefonul fără supraveghere. Ulterior făptaşul dispărea în direcţii necunoscute.

Potrivit lui, telefoanele sustrase ar fi fost vîndute, iar banii cheltuiţii în scopuri personale. În acest context poliţiştii urmează să identifice cumpărătorii şi să ridice telefoanele furate, pentru a fi returnate victimelor.

Bănuitul este cercetat penal pentru furt şi riscă amendă în mărime de la 13 mii la 27 de mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?