X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Caz incredibil la Basarabeasca! Patru polițiști eroi

24 feb. 2017,, 10:39   Societate
6475 5

Patru polițiști au riscat cu viețile lor și au salvat de la moarte trei persoane, dintre care o minoră de 16 ani și un copil de 4 ani.

Cele trei persoane se intoxicaseră cu gaz în apartament, iar polițiștii au intervenit la timp și le-au salvat de la moarte. Incidentul a avut loc joi, 23 februarie, într-un bloc de locuit de pe strada Gogol din orașul Basarabeasca.

Angajații de la serviciul 903 au apelat la poliție și au anunțat că nu pot intra într-un apartament unde s-ar afla trei persoane în stare inconștientă. Astfel patru polițiștii de la IP Basarabeasca s-au deplasat la fața locului, au forțat ușa de la intrare, au intrat în apartament și le-au salvat pe cele trei persoane.

Solicitat telefonic, Ion Lazu, șeful Serviciului Securitate Publică din cadrul IP Basarabeasca, a declarat pentru Today.MD că datorită intervenției grupei operative, persoanele aflate la ananghie au fost salvate de la moarte.
De la Serviciul de Urgență au telefonat la unitatea de gardă și au anunțat despre acest incident, respectiv o grupă operativă formată din patru polițiști s-a deplasat la fața locului. Aceștia au forțat ușa apartamentului și au scos victimele afară. Este vorba despre două surori, una de 26 ani și alta de 16 ani, dar și copilul uneia dintre ele în vîrstă de 4 ani. Respectiv toate trei persoane au fost transportate la spital, iar acum se află în afara oricărui pericol. În apartament a fost o scurgere de gaz. Băieții noștri au intrat în apartament fără echipament, nu au vrut să riște să aștepte să vină cei de la serviciul gaze sau salvatorii, așa ca au intervenit ca să prevină o tragedie”, a declarat Lazu.

Potrivit reprezentantului IP Basarabeasca aceasta nu este o premieră. Un caz similar a avut loc anul trecut, cînd un polițist a intrat într-un subsol unde un bărbat se afla în stare inconștientă. Victima se intoxicase cu gazele eliminate în urma fermentării vinului, iar polițistul a intrat în subsol, l-a scos pe bărbat și l-a salvat de la moarte.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?