Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ceban, indignat de inacțiunile lui Chirtoacă

14 feb. 2017,, 09:55   Politică
4001 5

Consilierul municipal al PSRM Ion Ceban se arată indignat de faptul că drumurile din Chișinău nu sînt salubrizate în mod corespunzător, informează NOI.md.

Potrivit lui Ceban, deși, anual, pentru salubrizarea străzilor, din bugetul municipal se alocă 90 de milioane de lei, nu e clar cum sînt cheltuiți acești bani. Consilierul socialist s-a referit la această problemă, fiind deranjat că stația de troleibuz de la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Armenească s-a transformat într-un depozit de gunoi.

„90 de milioane de lei este bugetul pentru salubrizarea drumurilor în Chișinău. Puneți mîna pe lopeți a zis dimineața «primariu». Nicio problemă, dar întrebarea este – de ce e nevoie de primari atunci și unde se cheltuiesc banii?”, a spus revoltat Ceban.

Consilierul l-a criticat în repetate rînduri pe primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, pentru modul defectuos în care administrează orașul. În cele mai multe dintre cazuri, Ceban s-a arătat indignat de starea proastă a drumurilor din capitală.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?