Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Un început de an reușit: modelele Skoda au obținut deja 6 premii prestigioase

8 feb. 2017,, 15:16   Ştiri Auto
2551 0
ŠKODA a devenit unul dintre brandurile de succes la un prestigios concurs automobilistic din Marea Britanie, fondat de revista «What Car?». În anul curent SKODA a obținut șase premii: modelele Kodiaq, Superb Combi și Fabia au obținut victorii ferme în clasele respective. Succesul a foct încununat de premiile pentru cel mai bun raport preț/calitate, pe care le-au câștigat modelele Superb și Fabia Combi. În același timp, în clasa sa ŠKODA Octavia iarăși a ocupat primul loc între automobilele străine în cadrul concursului cititorilor revistei germane «Auto, Motor und Sport» cu genericul «Cele mai bune automobile ale anului 2017».
Nici că se putea un început de an mai bun pentru marcă. Producătorul ceh a obținut cele mai multe trofee la ceremonia de premiere a concursului «Cel mai bun automobil al anului 2017», organizat de revista «What Car?» la Londra.

SKODA Kodiaq a biruit în categoria SUV0urilor mari și a obținut unul dintre cele mai prestigioase, în Europa, premii chiar înainte de a apărea pe piață. Kodiaq are titlul «Automobilul ideal pentru odihna activă ».

«Așteptăm cu multă nerăbdare startul vânzărilor primului SUV mare al mărcii ŠKODA, — a declarat Steve Huntingford, șef-redactor al revistei „What Car?“. — Un lucru este cert : ŠKODA Kodiaq nu a dezamăgit juriul. Este un automobil uimitor, cu 7 locuri, sistem de tracțiune integrală, motor diesel puternic, o vastă listă de echipări și - foarte important – un preț atrăgător».

Titlul «Cel mai bun în clasă» l-a obținut din nou Superb Combi. ŠKODA Superb Combi, doi ani la rând este prezent în topul celor mai bune automobile ale anului, versiunea revistei «What Car?». Redactorul publicației Steve Huntingford citează argumentele juriului : «ŠKODA Superb Combi în continuare ocupă pozițiile de lider pe segmentul său. Principalele lui avantaje rămân performanța, spațiul interior și confortul. În plus, modelul este foarte practic, ca toate automobilele ŠKODA, și oferă un raport preț/calitate foarte convenabil. Nici un alt automobil nu poate oferi o astfel de combinație fenomenală a acestor calități ».

Plus la victoriile din clasele respective, automobilele ŠKODA au obținut trei premii pentru cel mai bun raport preț/calitate. Învingătoare în această categorie au devenit modelele: ŠKODA Superb – în categoria mașinilor de lux, ŠKODA Citigo – în categoria automobilelor urbane, ŠKODA Fabia Combi — în categoria universalelor.

Seria victoriilor automobilelor din gama modelelor SKODA o continuă Octavia - «Cel mai bun automobil de producere străină în clasa sa » în versiunea revistei germane «Auto, Motor und Sport». Pentru a patra oară consecutiv bestsellerul mărcii cehe ocupă primul loc în topul anunțat de revistă, depășindu-și concurenții. Un început de an reușit: modelele Skoda au obținut deja 6 premii prestigioase.

Anul acesta cititorii revistei notorii «Auto, Motor und Sport» pentru a 41-a oară au participat la desemnarea celor mai bune automobile ale anului. În total la concurs au participat 378 modele, nominalizate în 11 categorii. Conform rezultatelor votului, ŠKODA Octavia a obținut 17,5% dintre voturile cititorilor — aceasta i-a permis nu doar să ocupe primul loc în clasa sa, dar și să devină lider printre automobilele de producere străină.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?