Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Sumă colosală! Cît a costat deszăpezirea în capitală (VIDEO)

16 ian. 2017,, 11:35   Capitala
2865 0

De la începutul anului curent, de cînd iarna și-a intrat în drepturi, pentru curățarea și deszăpezirea drumurilor din capitală au fost folosiți circa 6,5 milioane de lei, informează NOI.md.

Potrivit șefului Î.M. „Exdrupo”, Ștefan Racu, pentru deszăpezire și combaterea poleiului de pe străzile Chișinăului a fost folosit circa 4200 de tone de material antiderapant, care a costat 6,5 milioane de lei. Întreprinderea continuă să-și suplinească rezervele pentru a putea face față în continuare condițiilor meteo de iarnă.

Primarul general, Dorin Chirtoacă, a afirmat că a fost cheltuită o sumă extrem de mare pentru circa două săptămîni, însă lucru efectuat l-a mulțumit pe edil.

Și reprezentanții Direcției locativ-comunale au avut de lucru în perioada ninsorilor. Aceștia au lucrat cu mașinile de deszăpezire în două schimburi zilnic. Au fost împrăștiate circa 120 de tone de sare și nisip.

Muncitorii de la „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” au lucrat mai mult în parcuri. Au fost implicate în lucru șapte unități de transport, dar în mare parte s-a lucrat manual, împrăștiindu-se 20 de tone de nisip.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?