X 
Transnistria stiri: 1396
Preşedintele stiri: 4043

Tinerii agricultori sînt așteptați la studii postuniversitare în Ungaria

10 ian. 2017,, 10:22   Societate
1939 0

A demarat procesul de înscriere pentru bursele de studii în agricultură la Universitatea Szent István oferite în comun de Organizația pentru Alimentație și Agricultură a Națiunilor Unite (FAO) și Guvernul Ungariei, relatează NOI.md.


Potrivit unui comunicat emis de FAO, un grup de 30 de tineri profesioniști cu experiență în agricultură vor avea posibilitatea să-și îmbunătățească cunoștințele, să acumuleze experiență și să-și crească șansele în carieră prin intermediul studiilor postuniversitare finanțate integral în cadrul programului de burse al FAO-Ungaria.


În cel de-al 10-lea an de existență al programului de studii de masterat FAO-Ungaria, vor fi oferite burse pentru cursuri predate în limba engleză la renumita universitate Szent István din Ungaria. Cursurile vor acoperi subiecte ce țin de dezvoltarea rurală și businessul agricol, horticultură și gestionarea apei în agricultură.

„Sînt foarte recunoscător pentru această oportunitate și pentru sprijinul acordat. Am șanse mari în obținerea primului meu loc de muncă în curînd”, a afirmat Nenad Peric din Bosnia și Herțegovina, un absolvent recent al programului.

La program își pot depune dosarele cetățeni și rezidenți din următoarele state: Afganistan, Albania, Algeria, Angola, Azerbaidjan, Armenia, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Burkina Faso, Ciad, Egipt, Etiopia, Gambia, Georgia, Ghana, Iordania, Kazahstan, Kenya, Kosovo, Kîrgîzstan, Laos, Liban, Macedonia, Madagascar, Mali, Myanmar, Moldova, Mongolia, Muntenegru, Namibia, Nigeria, Coreea de Nord, Palestina, Filipine, Serbia, Somalia, Sudan, Tadjikistan, Turkmenistan, Uganda, Ucraina, Uzbekistan, Vietnam, Yemen.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 28 februarie 2017.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?