X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4047

Beyonce va participa la un concert umanitar organizat de Gucci

27 mar. 2013,, 17:46   Showbiz
3334 0
Foto : fanpop.com
Cîntăreaţa Beyonce va fi cap de afiş al unui concert care va avea loc pe 1 iunie, la Londra, ca parte a campaniei internaţionale "Chime For Change", demarată de casa Gucci şi care are ca scop strîngerea de fonduri pentru emanciparea femeilor.

Evenimentul, care va fi transmis în direct în toată lumea, se va bucura şi de prestaţia altor artişti de renume precum Florence and the Machine, Ellie Goulding, Iggy Azalea, John Legend, Rita Ora, Laura Pausini şi Timbaland. La eveniment şi-a anunţat participarea şi actriţa Salma Hayek, au declarat reprezentanţii brandului, într-o conferinţă de presă susţinută marţi dimineaţă, la Londra, informează time.com.

"Scopul nostru este să atragem atenţia cît mai bine asupra necesităţii de schimbare pentru fete şi femei. Sînt deosebit de încîntată că putem fi împreună pe 1 iunie pentru a prezenta întregii lumi probleme legate de educaţie, sănătate şi justiţie pentru femei", a spus Beyonce, care este cofondator şi director artistic al "Chime For Change".
La evenimentul care va consta, în principal, dintr-un concert intitulat "The Sound Of Change Live", vor fi proiectate şi mai multe scurtmetraje pe temele enunţate şi vor fi prezentate poveşti ale unor femei din întreaga lume, care se confruntă cu probleme de interes general.

Evenimentul va avea loc pe Twickenham Stadium din Londra şi va fi produs de Kevin Wall şi Aaron Grosky.

Gucci va oferi asistenţa financiară în vederea bunei desfăşurări a evenimentului, iar toţi banii obţinuţi din vînzările de bilete vor merge către fundaţii de caritate care luptă pentru educaţia, sănătatea şi drepturile femeilor.

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfîrşitul anilor '90 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vînzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cîntăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 13 în calitate de artistă solo.

Beyonce a jucat şi în filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?