Transnistria stiri: 1441
Preşedintele stiri: 4051

Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb nu va mai fi șefă a Direcției educație

26 dec. 2016,, 10:45   Societate
4291 0

Șefa Direcției generale educație, tineret și sport, Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, își încheie activitatea în cadrul acestei instituții, care a durat 10 ani.

Aceasta, în cadrul ședinței săptămînale a Primăriei, le-a adresat un mesaj de mulțumire tuturor colegilor care i-au fost alături pe parcursul acestei perioade, relatează NOI.md.

„Sper că nu v-am dezamăgit prea mult”, a afirmat Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb și a menționat că regretă faptul că sfîrșitul activității sale la șefia Direcției educație a fost umbrit de scandalul cu alimentele alterate din grădinițe: „Nu am implicare, nu am participat, regret cele întîmplate, pentru că sînt și eu mamă și bunică. Mă întristează evenimentele care au avut loc, nu așa îmi imaginam finalitatea de activitate în domeniul public”, a mărturisit funcționara.

„Mulțumesc societății civile și tuturor funcționarilor instituțiilor cu care am colaborat. Mulțumesc pentru această activitate, am să revin la funcția de pedagog. Mulțumesc pentru înțelegere, domnule Chirtoacă, am avut o conlucrare frumoasă”, a adăugat șefa Direcției educație.

Potrivit primarului general, Dorin Chirtoacă, Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb își va încheia activitatea la începutul lunii ianuarie a anului 2017. Tot atunci va fi anunțat un concurs public de ocupare a acestei funcții vacante, iar după ce va fi ales noul șef al Direcției, se va anunța concurs pentru ocuparea funcțiilor de șefi în direcțiile educație din sectoarele municipiului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?