Transnistria stiri: 1441
Preşedintele stiri: 4051

PD răspunde la apelurile președintelui Timofti

18 feb. 2013,, 11:08   Politică
4932 4
Foto: blogspot.com
Partidul Democrat din Moldova declară că va continua sa acţioneze pentru a asigura o majoritate parlamentară şi o guvernare eficientă în Republica Moldova.

Astfel, PDM răspunde apelului lansat de preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, de a găsi soluţii la situaţia “generată de denunţarea Acordului AIE de către prim-ministrul Vlad Filat.”

“Conducerea PDM consideră necesar să explicăm onest, dar încrezător, situaţia politică internă în faţa partenerilor externi ai Republicii Moldova. Am purtat în aceste zile o serie de convorbiri cu ambasadorii europeni şi vom continua această comunicare. Ne angajăm să susţinem funcționarea normală a structurilor guvernamentale şi să le păstrăm în afara disputelor politice, care devin inevitabile odată cu denunţarea Acordului AIE”, informează serviciul de presă al PD.

Partidul Democrat din Moldova reconfirmă “disponibilitatea sa de a negocia o modalitate corectă şi operativă de depăşire a crizei politice.

Menționăm că președintele Nicolae Timofti îndeamnă partidele din Parlament să găsească un consens pentru a ieși din impasul politic.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?