X 
Transnistria stiri: 1396
Preşedintele stiri: 4043

Radu Rebeja: “Alegerea preşedintelui FMF este o farsă”

29 ian. 2013,, 17:40   Sport
3903 1
Foto: noi.md
Vicepreşedintele Federaţiei de Fotbal din Moldova, Radu Rebeja, acuză actuala conducere, că este netransparentă şi procedează ilegal în ce priveşte organizarea alegerilor preşedintelui, care vor avea loc pe data de 3 februarie 2013. Potrivit lui alegerile sînt doar o formalitate. „Alegerea conducerii FMF este o farsă, un teatru prin care va fi prelungit mandatul actualului preşedinte”, a menţionat Rebeja.

Potrivit lui, congresul va fi organizat cu încălcări grave de statut. „Se va face tot posibilul ca votarea să fie prin vot deschis şi nu prin vot închis aşa cum este scris în statut. Este foarte complicat să mergi împotriva actualei conduceri”, a mai adăugat el.

Rebeja a menţionat, că va fi susţinut de cluburile FC Zimbu, FC Dacia, FC Rapid, FC Olimpia Bălţi, cluburile din Divizia A şi Divizia B. “Sînt dezamăgit de campania electorală care a avut loc, însă, am susţinători şi voi merge pînă la sfîrşit”, a spus el.

Pînă în prezent, pentru şefia FMF candidează Radu Rebeja şi actualul preşedinte, Pavel Cebanu. Comisia de validare a anunţat, că ultimul este susţinut de aproximativ 90 la sută din membrii afiliaţi, care au drept de vot. Cebanu conduce fotbalul moldovenesc de aproape 16 ani. Radu Rebeja este vicepreşedinte al FMF din 2009.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?