Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Circulația transportului public în capitală a fost restabilită

28 mar. 2023,, 15:58   Capitala
2808 0

Primăria municipiului Chișinău anunță că autobuzele și troleibuzele au revenit pe itinerarele lor după ce unele au fost redirecționate în legătură cu calamitățile produse de schimbarea bruscă a vremii.

Autoriotățile precizează că s-a circulat cu ocolire doar în intervalul orelor 10:40 - 11:20, fiind redirecționate autobuzele de pe ruta nr. 18 și 18A.

„Circulația autobuzelor a fost restabilită, iar în prezent nu se atestă întîrzieri ale orarelor stabilite”, se arată în comunicatul Primăriei capitalei.

Autoritățile mai menționează că pe parcursul zilei de astăzi, angajații Regiei "Exdrupo" intervin la restabilirea indicatoarelor rutiere, doborîte și avariate de vîntul puternic pe teritoriul orașului.

Pe parcursul nopții trecute, s-a verificat în continuu sistemul de canalizare pluvială, pentru a asigura funcționarea acestuia în regim normal.


În urma vîntului puternic în capitală au fost doborîți arbori și smulse acoperișuri. Astfel, pînă la ora 11:00 au fost înregistrate circa 30 de adresări privind prăbușirile de arbori, preponderent în sectoarele Centru, Botanica și Buiucani.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?