X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Ce produse și mărfuri autohtone puteți găsi la tîrgurile din capitală

7 mar. 18:00   Capitala
2192 0

În zilele de 09- 10 martie 2024 , în sectoarele capitalei, vor fi desfășurate diverse iarmaroace și tîrguri cu produse și mărfuri autohtone, cu scopul de a sprijini producătorii locali și de a oferi locuitorilor capitalei acces la produse agricole de sezon, notează Noi.md.

Astfel în sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 202, pe 09.03.2024 - tîrgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

În același sector, în Parcul „Alunelul”, pe 08, 09 și 10 martie 2024 – Tîrgul producătoarelor locale, organizator: A.O. „Asociația Femeilor din Agricultura și turismul Republicii Moldova „Eurocivis”;

În sectorul Rîșcani, pe str. Miron Costin, adiacent Complexului Memorial „Feciorilor Patriei – Sfînta Amintire” – Tîrgul cu tradiții, organizator: A.O. Asociația pentru susținerea businessului mic și mijlociu „Perspectiva”.

În Piața Marii Adunări Naționale – Tîrg de Primăvară”, cu comercializarea mărțișoarelor și suvenirelor tematice, pînă pe 10 martie 2024.


Totodată, pe amplasamentele din sectoarele orașului vor fi comercializate: flori de grădină, mărțișoare, suvenire, articole de artizanat și alte mărfuri tematice.

Primăria Municipiului Chișinău încurajează cetățenii să viziteze tîrgurile, menite să asigure consolidarea relațiilor dintre producătorii autohtoni și consumatori.

5
1
1
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?