X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

PLR face lumină în privința colaborării cu Sturza

15 mai. 2014,, 10:45   Societate
3434 1
Foto: noi.md
Conducerea Partidului Liberal Reformator a venit cu unele precizări pe marginea colaborării cu fostul premier Ion Sturza, după ce deputata Ana Guțu a declarat recent că omul de afaceri s-a arătat dispus să adere la echipa PLR.

Într-o notă informativă a partidului se precizează că dezideratele anunțate de Ion Sturza corespund integral cu obiectivele PLR și, din acest considerent, formațiunea va continua colaborarea cu fostul premier.

„Considerăm că experiența și ideile dumnealui constituie o resursă valoroasă pentru dezvoltarea și reformarea Republicii Moldova. PLR va contribui cu toate forțele la implementarea inițiativelor domnului Sturza, la fel cum va opta pentru implicarea tuturor personalităților de valoare în modernizarea statului. Pînă în prezent, PLR a realizat, împreună cu domnul Ion Sturza, cîteva acțiuni comune, bazate pe recunoașterea meritelor reciproce în promovarea intereselor naționale și sîntem siguri că această colaborare va continua”, se menționează în comunicat.

Amintim că Ion Sturza a dezmințit anunțul făcut de Ana Guțu în ceea ce privește disponibilitatea acestuia de a veni în echipa PLR. Mai mult, fostul premier a precizat că nu intenționează, deocamdată, să se implice în politică.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?