Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Ioniță: Aceste proteste ajută guvernarea

22 sep. 2022,, 11:39   Politică
2519 0

Cît ar fi de straniu, protestele opoziției sînt în favoarea guvernării, este de părere Veaceslav Ioniță, expert în politici economice.

El a remarcat că ideea de protest a fost discreditată de Partidul Șor, iar acum cei care sînt cu adevărat îndreptățiți să iasă în stradă, fiind de afectați criza energetică, nu o vor putea face.

„Eu cred că protestele astea cît ar fi de straniu ajută guvernarea. Eu dacă aș fi în locul lor cred că l-aș plăti pe Șor pentru ca să iasă la protest. E simplu răspunsul - oamenii sînt într-o revoltă care abia crește. Dar cei mai revoltați oameni niciodată nu o să iasă la protest acum. Practic acum a fost discreditată noțiunea de protest contra iernii grele.

Am scris și anterior ce nu e în neregulă cu protestele, este așa o noțiune de legitimitatea morală – tu să ai dreptul de a reprezenta pe cineva. Nemulțumirea oamenilor este una firească, șocul pe care îl avvem acum energetic nu a fost niciodată ceva pe aproape”, a menționat Ioniță la emisiunea „Puterea a patra”.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?