Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Moldova și Omanul vor semna Acordul privind promovarea și protejarea reciprocă a investiților

4 mai. 2015,, 13:00   Economie
2716 0

Foto: brecorder.com

În perioada 4-6 mai 2015, la Chișinău se desfășoară prima rundă de negocieri pe marginea proiectului Acordului interguvernamental dintre Moldova și Sultanatul Oman privind promovarea și protejarea reciprocă a investiților, relatează NOI.md.

După cum a comunicat Serviciul de presă al Ministerului Economiei, din partea Sultanatului Oman negocierile sînt susținute de directorul general al Secretariatului Comitetului Suprem pentru Planificare a Sultanatului Oman în domeniul economic, Hamud Ben Abdullah Al-Alawi, sosit într-o vizită oficială în țara noastră. Negocierile și semnarea ulterioară a acordului nominalizat vor contribui la intensificarea relațiilor economice bilaterale între Moldova și Oman, dezvoltarea climatului investițional și diversificarea oportunităţilor investiționale între ambele țări.

Acordul va stabili principiile juridice de bază ce vor contribui la consolidarea relaţiilor de prietenie între Moldova și Sultanatul Oman, la extinderea colaborării comercial-economice şi crearea condiţiilor favorabile pentru stimularea investiţiilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?