Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Sturza și-a anunțat disponibilitatea

6 apr. 2015,, 10:00   Politică
9030 1

Foto: interakt.md

Omul de afaceri Ion Sturza, ex-premier al Republicii Moldova, a propus Ministerului Educației de la Chișinău digitalizarea gratuită a tuturor manualelor școlare.

„Am prezentat (reiterat) oferta noastră către Ministerul Educației de a digitaliza toate manualele școlare (gratis). Poate între două crize de identitate ale celor prezenți se va găsi timp să ne ocupăm de viitorul celor care ne vor urma”, a scris Sturza pe pagina sa de Facebook.

În aceeaşi postare, Ion Sturza precizează că săptămîna aceasta a primit „la București un grup de oameni de știință și cultură din Republica Moldova, printre care și maestrul Eugen Doga”.

„Împreună cu echipa, am prezentat proiectele noastre din domeniul inovațional și digital – Liberty Technology Park Cluj, Spherik Accelerator, elefant.ro, SEO monitor ș.a.”, a scris Sturza.

Ion Sturza este unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Republica Moldova şi din România, fiind inclus în Top 300 Capital România, cu o avere estimată la 36 de milioane de euro.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?