Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

VOIEVOD atacă (VIDEO)

25 feb. 2014,, 14:07   Sport
4657 0
Foto: voievod.org
O adevărată gală a luptelor marţiale, la care au luat parte şi 2 campioni europeni, s-a desfăşurat duminică în comuna Ciorescu, municipiul Chişinău. Cei mai buni luptători din localitate au ţinut piept reprezentativei regiunilor, alcătuite din cei mai buni voievozi veniţi din 12 raioane ale ţării.

Dublul campion european Ion Galben nu a impresionat la turneul din Ciorescu. Componentul reprezentativei regiunilor, actualmente unul dintre liderii selecţionatei Moldovei la lupta naţională „Voievod”, a capitulat dramatic la competiţia regională din suburbia capitalei. În acelaşi timp, vicecampionul european Gheorghe Samoilă a făcut spectacol la Ciorescu. În cîntarul de 65 kg acesta a trecut de gazda turneului Radu Coreţchi în runda suplimentară.

Turneul din comuna Ciorescu reprezintă o manifestaţie sportivă organizată în cinstea eroilor moldoveni implicaţi în conflictul militar din Afganistan. În campionat au fost implicaţi 44 de luptători „Voievod”. Turneul din Ciorescu este o etapă de pregătire a sportivilor către festivalul internaţional care va avea loc pe 6 aprilie 2014 la Chişinău.

Federaţia de lupte naţionale „Voievod” programează organizarea următoarei cupe regionale în raionul Căuşeni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?