X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Cine a devenit noua campioană a Moldovei la baschet feminin

20 mai. 17:00   Sport
3925 0

Echipa Școlii Sportive Specializate numărul 1 din Bălți este noua campioană a Republicii Moldova la baschet feminin. Formația din nordul țării a învins în marea finală gruparea BAM Gloria din Chișinău.

Echipa Școlii Sportive Specializate din Bălți și-a asigurat titlul de campioană grație victoriei obținute și în meciul trei al finalei Campionatului Național de baschet feminin, disputat la Chișinău Arena, transmite moldova1.md.

Formația din nordul Republicii Moldova s-a impus în fața echipei BAM Gloria Chișinău fără probleme cu 73-44. Astfel, scorul la general a devenit 3-0.

„La început a fost mai greu, pentru că ne-am gîndit că vom cîștiga ușor la diferență mare. Dar cînd rezistența adversarului e mai mare, atunci vrei să devii mai bună. Iată că noi am dat tot ce am avut mai bun”, a declarat baschetbalista Valeria Crîșmari.

„A fost vesel. Noi mereu sîntem cu zîmbetul pe buze și cu moralul ridicat la orice partidă. Nu pot să zic că ne-a fost ușor să cîștigăm, dar am vrut să demonstrăm că merităm titlul”, a spus baschetbalista Anastasia Fedun.


„În principiu, locul doi nu e un rezultat rău pentru o echipă formată de doar un an. Desigur, ne dorim mai mult, păcat că nu am reușit. În sezonul următor ne vom strădui să jucăm mult mai bine”, a menționat baschetbalista Marina Chioroglo.

Medaliile de bronz în acest sezon le-a cucerit echipa Academiei de Studii Economice. În finala mică, ASEM s-a impus în fața unei alte formații din Capitală, Politeh.

Olga Țugui de la campioana Republicii Moldova a fost aleasă cea mai bună jucătoare a sezonului.

În ediția 2023-2024 a Campionatului Național la baschet feminin au concurat șase echipe.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?