Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Serghei Cleșcenco, declarațiile dinaintea meciului Polonia - Moldova

15 oct. 2023,, 14:00   Sport
3653 0

Selecționerul Moldovei, Serghei Cleșcenco a făcut declarații pentru presă înaintea meciului Polonia - Moldova, din 15 octombrie, din preliminariile Campionatului European de fotbal, ediția 2024.

- Va fi un meci foarte greu pentru noi. Ne așteptăm la un meci agresiv din partea selecționatei Poloniei, care va fi susținută masiv de suporteri. Noi sperăm și vom face tot posibilul să obținem un rezultat pozitiv. Bineînțeles că 50 de mii de suporteri în tribune va fi un ajutor pentru selecționata Poloniei.

- În lipsa lui Lewandowski, ce jucător ar putea crea mari probleme naționalei Moldovei?

- Știm că Lewandowski este accidentat. Totuși, în lotul Poloniei sînt mai mulți jucători cu calități foarte bune așa că antrenorul va găsi soluții pentru acest meci. Am analizat meciul cu Insulele Feroe și acum știm cine ar putea juca în partida cu noi.

- Dacă ați auzit de problemele Poloniei cu zborul spre Varșovia din Insulele Feroe. Va afecta în vreun fel partida?

- Da. Am auzit despre aceste probleme. Noi am făcut tot posibilul pentru a modifica ora antrenamentului nostru oficial pentru a nu crea și mai multe probleme Poloniei, dar eu nu cred că asta va afecta în vreun fel pregătirea noastră.

- Ați avut rezultate bune în acest an. Ce tactică va avea Moldova în meciul cu Polonia, pentru că aveți șanse de a încheia campania pe pozițiile de top din clasament?

- Noi nu ne gîndim la viitor. Noi ne pregătim pentru fiecare meci în parte. Acum sîntem cu gîndul doar la meciul cu Polonia. E un meci important în care vom fi curajoși și uniți. Ne vom apăra bine și vom încerca să lovim pe contra-atac.

- Victoria cu Polonia de la Chișinău v-a făcut să credeți că puteți învinge și alte echipe mari?

- Evident că ne-a ajutat foarte mult din punct de vedere moral, dar noi înțelegem că nu toate meciurile sînt la fel și noi trebuie să fim pregătiți, deoarece adversarii sînt mai puternici decît noi. Noi luăm totul pas cu pas. Sperăm că va veni timpul cînd și noi ne vom putea bate de la egal la egal cu echipele mari.

Astăzi, începînd cu ora 21:45, va fi transmis în direct meciul Polonia - Moldova live, care va fi jucat la Varșovia în cadrul preliminariilor CE-2024.

Meciul naționalei Moldovei cu Polonia va fi transmis în direct de Moldova 1.

5
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?