Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Vlah îi răspunde lui Reniță: Deputatul tirajează declarații mincinoase

24 iun. 2020,, 11:44   Politică
2648 5

Bașcana Găgăuziei, Irina Vlah, reacționează la declarațiile deputatului Platformei DA, Iurie Reniță, privind numirea unei rude de-a ei în funcția de ambasador în Azerbaidjan. Bașcana susține că niciodată nu a avut un verișor pe nume Valentin Vlah, așa cum susține parlamentarul.

„Sunt nevoită să constat că deputatul Iurie Reniță folosește tribuna parlamentară și statutul înalt de ales al poporului pentru a răspîndi scorneli calomnioase. Eu nu am și niciodată n-am avut vreun verișor Valentin Vlah, pe care, conform declarațiilor lui Reniță, eu l-aș fi înaintat la funcția de ambasador al Republicii Moldova în Azerbaidjan. Acuzațiile aduse de către deputat în adresa mea este fructul fanteziei sale și nu corelează în niciun fel cu realitatea, transmite tv8.md.

Din păcate, deputatul Iurie Reniță tirajează declarații mincinoase în loc de soluții pentru problemele urgente ale alegătorilor din circumscripția sa”, a declarat Irina Vlah.

Azi dimineață, Iurie Reniță a ieșit într-o conferință de presă în care a adus acuzații șefului statului și democraților Filip și Diacov că ar numi ambasadorii Republicii Moldova pe criterii politice. „Se preconizează ca în locul lui Emil Jacotă pentru Azerbaidjan să fie desemnată o rudă a actualului bașcan Irina Vlah, acesta fiind nimeni altul decît verișorul ei, un oarecare Valentin Vlah. Toate aceste demersuri sînt făcute de Dodon în cîrdășie cu Diacov”, afirmă Reniță.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?