X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Noul ministru al Mediului va da afară subalternii prinși pe pas greșit

14 mar. 16:45   Politică
3418 0

Sergiu Lazarencu, care e de astăzi ministru al Mediului cu acte în regulă, spune că își va concedia subalternii care nu vor demonstra performanțe. Deși nu are experiență în domeniu, Lazarencu susține că știe ce are de făcut.

„- Înțeleg exact cum trebuie să se întâmple lucrurile și toată experiența mea mă face să cred că pot mișca mai rapid lucrurile la minister. - Cum veți face asta? Cum veți mișca mai rapid lucrurile la minister? - Inclusiv cu o analiză a tuturor instituțiilor subordonate. Și cred că acolo unde nu va fi performanță vom face anumite schimbări în conducere”, a spus proaspătul ministru.

Întrebat, cine i-a propus noua funcție, acesta a declarat că oferta a venit acum câteva zile din partea prim-ministrului Dorin Recean, notează Noi.md cu referire la tv8.

Sergiu Lazarencu a depus jurământul de învestire în funcție în dimineața zilei de 14 martie. La eveniment a fost prezentă și președinta Maia Sandu, care i-a spus noului ministru că vrea mai multe păduri, în timp ce premierul a pus accent pe gestionarea deșeurilor și reforma Moldsilva.

Despre remanierea de la Ministerul Mediului a anunțat ieri premierul Recean. Singura explicație a fost că își dorește accelerarea ritmului de muncă de la minister. Pusă în fața faptului împlinit, ministra Rodica Iordanov a precizat că e vorba de o decizie argumentată politic.

1
3
0
0
11

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?