X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Gavrilița: Vom confisca averile celor corupți

6 aug. 2021,, 13:39   Politică
4935 16

Printre prioritățile Cabinetului Gavriliţa, prezentat astăzi în Parlament, au fost numite Pachetul legislativ privind sistemul justiției și confiscarea averilor ilicite, simplificarea drastică a regulilor de activitate pentru întreprinderile mici şi mijlocii, încurajarea tinerilor și femeilor în afaceri, creșterea salariilor pînă la 15.000 de lei.

De asemenea, au fost numite dezvoltarea capacităților de asimilare a fondurilor pentru dezvoltarea infrastructurii subdezvoltate, dezvoltarea infrastructurii, inclusiv două miliarde de lei anual pentru modernizarea economică a satelor, majorarea pensiei minime pînă la două mii de lei în trimestrul patru al acestui an, compensarea integrală a medicamentelor pentru cei cu pensii minime, creșterea îndemnizațiilor, întreprinderea pașilor pentru integrarea în Uniunea Europeană.

Premierul desemnat Natalia Gavrilița a declarat drept prioritate a Guvernului şi lupta anticorupție.

„Vom curăța instituțiile de stat de oameni corupți. Vom face tot posibilul să recuperăm banii din miliard și din alte scheme. Vom ținti confiscarea averilor celor corupți, iar cu acești bani vom construi școli, aziluri, case de cultură și drumuri”, a spus Natalia Gavrilița.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?