Eurovision stiri: 521
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1428
Preşedintele stiri: 4011

Cazul Victoriei Cazacu. Stamate: "Să vedem cum se va finaliza ancheta"

20 apr. 17:00   Politică
4493 0

Deputata Olesea Stamate, vicepreședintă PAS și fostă președintă a Comisiei juridice numiri și imunități din Parlament susține că e devreme să-și expună poziția vizavi de cazul Victoriei Cazacu, exclusă din partidul de guvernămînt, dar și din fracțiunea PAS din Legislativ, după scandalul cu mita de la Aeroport, în care a fost vizată fiica sa, Diana Cazacu.

„Să vedem cum se va finaliza ancheta. Nu e departe momentul cînd vom putea afla dacă există dovezi pentru a-i înainta învinuirea sau nu”, a declarat Stamate, în cadrul emisiunii „ПО ФАКТАМ” cu Iulia Fedorova, transmite unimedia.

„Să vedem cum se va finaliza ancheta. La momentul actual sînt investigații și vom vedea dacă doamnei Cazacu îi va fi sau nu înaintată învinuirea. Atunci vom putea discuta ce a fost asta și pentru ce. Deocamdată nu i-au fost aduse învinuiri, dar Procuratura are la dispoziție 3+3 luni, dacă i-au înaintat statut de bănuit, nu sînt sigură, atunci procurorii au acest termen, dacă va da acordul Procurorul General. Nu e departe momentul cînd vom putea afla dacă există dovezi pentru a-i înainta învinuirea sau nu”, a declarat deputata Olesea Stamate, vicepreședintă PAS și fostă șefă a Comisiei juridice numiri și imunități din Parlament.

Reamintim inspectorul vamal Diana Cazacu, fiica deputatei PAS Victoria Cazacu, care are statut de bănuit în dosarul de corupție de la postul poliție de frontieră de la Aeroportul Internațional Chișinău, spune că atît ea, cît și familia sa a devenit jertfa justiției televizate.

7
2
1
3
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?