X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Candu ar fi recunoscut că Rothschild urma să finanțele PDM

17 apr. 2020,, 08:37   Politică
3831 1

Liderul Partidului Democrat, Pavel Filip, spune că fostul democrat Andrian Candu ar fi recunoscut că omul de afaceri britanic Nathaniel Rothschild ar fi fost dispus să finanțeze PDM.

Filip spune că această întrebare a apărut după ce a devenit cunoscut faptul că Andrian Candu a mers într-o vizită în Israel unde s-a întîlnit cu Rothschild.

Liderul PDM spune că această vizită a provocat multe întrebări în rîndul partidului, ulterior, o parte dintre democrați au părăsit partidul, printre care Andrian Candu și Sergiu Sîrbu, cei care s-au întîlnit cu Rothschild, transmite tv8.md.

„Eu nu am primit răspunsuri la un șir de întrebări de la acești oameni. Întrebări despre ce legătură politică și cu partidul a avut vizita în Israel? Cu cine v-ați întîlnit în Israel? De unde sînt banii pe care îi propuneți ca finanțare pentru Israel? Pentru că eu nu vreau să mai călcăm încă o dată pe aceeași greblă pe care a mers Partidul Democrat vreodată”, a specificat Filip.

Politicianul a lăsat să se înțeleagă că cei care au plecat din partid nu împărtășeau ideea de transparență financiară în partid. „Eu tot puneam întrebarea de unde și pînă unde, cum se prezenta că domnul Rothschild va finanța PDM. Care este interesul lui Rothschild, unu la mînă. Și doi – Rothschild este cetățean străin, or asta ar însemna externă”, a menționat liderul PDM.


„– A zis domnul Candu că Rothschild este dispus să finanțeze PDM? – Tangențial”, a spus Filip.

Anterior, deputatul Andrian Candu a recunoscut că s-a întîlnit de mai multe ori cu milionarul Nathaniel Rothschild și că discută des cu el la telefon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?