X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Lucrările de amenajare a străzii pietonale au fost sistate

29 sep. 2014,, 16:45   Societate
3737 0
Foto: mold.su
După numeroasele amînări lucrările de amenajare a străzii pietonale Diordiţă au fost suspendate. Acest fapt l-a declarat astăzi şeful Direcţiei Arhitectură, Urbanism şi Relaţii Funciare Ivan Carpov, în cadrul unei şedinţe a serviciilor municipale a Primăriei Chişinăului.

„Lucrările au fost suspendate în pofida faptului că toate materialele necesare au fost deja furnizate. Urmează să fie soluţionate problemele ce ţin de lucrările suplimentare, care trebuie coordonate cu Direcţia Transporturilor. Problema ţine nu doar de executarea lucrărilor, ci şi de semnarea documentelor necesare”, - a menţionat Carpov.

El a comunicat că varianta finală a planului străzii a fost aprobată, şi aceasta prevede prelungirea liniei pietonale pînă la bulevardul Grigore Vieru, de-a lungul clădirilor.

Viceprimarul Nistor Grozavu a solicitat identificarea cît mai urgentă a soluţiei pentru continuarea lucrărilor. „Au mai rămas cel mult 2-3 săptămîni de lucru”, - a menţionat el.

Lucrările de amenajare a străzii pietonale au demarat aproape doi ani în urmă. De atunci termenul de dare în exploatare a fost amînat de nenumărate ori.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?