X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Reprezentanții guvernării neagă că ar fi adus cu forța oamenii în piață

4 noi. 2013,, 11:22   Politică
11817 23
Foto: facebook.com (Sirbu Sergiu)
Reprezentanții guvernării neagă că cetățenii R. Moldova ar fi fost impuși să se prezinte duminică la mitingul din Piața Marii Adunări Naționale. Confirmarea a fost făcută aseară, 3 noiembrie, în cadrul unei emisiuni la Prime TV, relatează NOI.md.

Ministrul mediului, Gheorghe Șalaru, a subliniat că toate aceste zvonuri sînt lansate special de către cineva. ”Nu cred că a fost cineva adus sau i s-a ridicat mîna cu forța pentru a vota declarația”, a precizat liberalul-reformator.

O opinie similară a fost împărtășită și de către deputatul liberal-democrat Valeriu Ghilețchi. ”Marea majoritate a venit de sine stătător, la îndemnul clasei politice”, a menționat deputatul.

Deputatul democrat Sergiu Sîrbu spune că acesta a rămas unicul argument pentru a discredita mișcarea proeuropeană. ”Dacă dorești să găsești provocatori, găsești, și foarte mulți”, a declarat democratul.

Amintim că duminică, 3 noiembrie, aproape 100 de mii de oameni din toate raioanele Republicii Moldova au venit în Piața Marii Adunări Naționale pentru a susține parcursul european al țării.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?