Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Vlad Goian și-a dat demisia: Cine este noul antrenor de la Zimbru Chișinău

30 aug. 2022,, 15:04   Sport
2701 0

Zimbru Chișinău are un nou antrenor principal. Vlad Goian și-a dat demisia după eșecul cu Dacia-Buiucani, iar conducerea echipei din capitală s-a orientat rapid. Noul tehnician al „galben-verzilor” este Lilian Popescu.

Meciul Zimbru - Dacia Buiucani, scor 3-4 de la finalul săptămînii trecute a fost ultimul pentru tehnicianul Vlad Goian, care a ținut să-și dea demisia după ce nu a reușit să obțină prima victorie a sezonului alături de „galben-verzi”.

Contactată telefonic de TV8, conducerea echipei de pe strada Butucului a confirmat plecarea lui Vlad Goian, dar și faptul că noul antrenor la Zimbru este Lilian Popescu.

Tehnicianul moldovean a activat ultima dată la Petrocub Hîncești, pe care a condus-o spre titlul de vicecampioană în sezonul precedent al campionatului Moldovei.

Popescu ar urma să debuteze pe banca chișinăuienilor pe 4 septembrie, cînd Zimbru se deplasează pe terenul lui Milsami Orhei.


Obiectivul noului tehnician este redresarea multiplei campioane a Moldovei, care se află într-o criză de rezultate în 5 etape disputate în Super Ligă, 3 remize și 2 eșecuri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?