X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

În parlament a fost creat grupul parlamentar ”Victoria - Победа”. Grosu: ”Ce e cu nenorocirea asta”

16 mai. 10:50   Politică
3831 0

Deputatul neafiliat Vasile Bolea a anunțat crearea în Parlament a grupului ”Victoria - Победа” care va fi format din 9 deputați fără de partid.

”Vreau să anunț public că a fost creat grupul parlamentar Victoria - Победа. Președinte frupului va fi deputatul Vasile Bolea, vice-președinte - Reghina Apostolova iar secretar - Marina Tauber”, a anunțat Bolea.

După anunț președintele parlamentului, Igor Grosu a transmis procesul verbal privind crearea grupului parlamentar, Şefului direcţie generală juridică a Parlamentului, Ion Creangă.

”Domnul Creangă că rog să luați acest proces verbal să vedeți ce e cu nenorocirea asta din punct de vedere juridic”, a spus Grosu.

De menționat că din grupul parlamentar vor face parte toți foștii membri ai fostului Partid Șor care a fost scos în afara legii.


Reamintim că amenii legii au ridicat peste 20 de milioane de lei în cadrul perchezițiilor în care sînt vizați susținătorii noului bloc politic Victoria - Победаal fugarului Ilan Șor, la întoarcerea lor de la Moscova.

Procurorii PCCOCS au deschis un dosar penal pentru contrabandă în proporții deosebit de mari. Ofițerii și procurorii au efectuat percheziții în mai multe localități la domiciliile celor implicați în schema infracțională. Banii, introduși în țară de mai mulți curieri, erau destinați finanțării ilegale a unor formațiuni politice din surse tenebre, afirmă autoritățile.

33
2
0
1
18

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?