Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

V. Mișin: Legea cu privire la egalitatea șanselor va contribui la depopularea R. Moldova și moartea ei spirituală

23 mai. 2013,, 20:10   Societate
4475 2
Foto: tv7.md
Deputatul Vadim Mișin a susținut cererea Sinodului Bisericii Ortodoxe din Moldova privind abrogarea Legii cu privire la egalitatea de șanse, care protejează drepturile minorităților sexuale.

"În ciuda faptului că legea, în principiu corespunde standardelor europene și normelor legale, ea în nici un caz nu poate fi implementată în Republica Moldova, pentru că contravine spiritului poporului nostru ortodox, profund religios," - a spus Mișin.

Potrivit lui, încercarea prin toate mijloacele de a se conforma cerințelor emisarilor europeni, "care dictează regulile lor în țara noastră", confirmă încă odată tendință îngrijorătoare de a adopta legi, "care sfidează bunul simț, instituția familiei, și, desigur, duc la depopularea țării și moartea sa spirituală".

"Dacă UE înaintează drept una dintre condițiile de liberalizare a regimului de vize cu Moldova refuzul de tradițiile poporului nostru, valorile familiei, viitorul țării, trebuie să ne gîndim la echivalența unui astfel de schimb", - a spus deputatul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?