X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Internaționalul moldovean Veaceslav Posmac a încheiat anul cu o înfrîngere

27 dec. 2023,, 09:15   Sport
2391 0

Internaționalul moldovean Veaceslav Posmac a încheiat anul cu o înfrîngere în liga a 2-a din Turcia. Echipa sa Boluspor a cedat în deplasare împotriva lui Corum cu scorul de 0-2.

Veaceslav Posmac a început titular meciul pe care echipa sa Boluspor l-a disputat în deplasare cu Corum. În pofida ocaziilor din prima repriză la ambele porți tabela nu a suferit modificări, iar în debutul părții secunde, gazdele au reușit să deschidă scorul. Ozek a fost scăpat din marcaj de defensiva oaspeților și a finalizat cu un șut precis, notează noi.md cu referire la tv8.

Echipa lui Posmac a reușit să restabilească egalitatea peste 10 minute prin Bettaieb, însă arbitrul a consultat sistemul VAR și a anulat reușita pentru un henț produs înainte de gol. Boluspor a alergat după egalare, însă, tot gazdele au fost cele care au marcat.

În minutul 82, Aydin a pătruns în careu și chiar din fața lui Posmac a stabilit rezultatul final. La următoarea fază Boluspor putea să reducă din diferență, însă portarul advers a avut o intervenție superbă după o lovitură liberă.

S-a încheiat 0-2 și Posmac încheie anul cu un eșec, iar Boluspor se menține pe poziția a 10-a în clasament, urmînd ca următorul meci să-l dispute pe 14 ianuarie în deplasare cu Adanaspor.

0
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?