X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Și deputații mai dansează cîteodată: Un coleg de partid sare în apărarea lui Radu Marian

14 mai. 13:06   Politică
2794 2

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Eugeniu Sinchevici sare în apărarea colegului său, Radu Marian.

Potrivit lui Sinchevici, „propagandiști și canalurile de Telegram” încearcă să-l denigreze pe Marian cu imaginile în care acesta dansează.

„Noi toți sîntem oameni”, a spus parlamentarul, adăugînd că „în sfîrșit avem politicieni care în timpul lor dansează, nu în cluburi private” dar unde „au acces toți oamenii”. Mai mult, deputatul s-a adresat celor care vor să îl vadă și pe el dansînd și i-a invitat la un concert care urmează să aibă loc în luna iunie, la Chișinău, cu participarea mai multor artiști locali, scrie newsmaker.md.

„Eu ca deputat, în ochii propagandei, merg doar la lucru în fiecare zi și toată noaptea stau acasă și nu fac nimic”, a menționat Sinchevici pe o rețea de socializare. „Realitatea este că noi toți sîntem oameni și noi în sfîrșit avem politicieni care în timpul lor dansează și nu dansează la cluburi private, la cineva în vile de milioane, dansează în cluburi la care au acces toți oamenii pentru că în sfîrșit noi avem în Republica Moldova tineri în politică, tineri care se distrează la fel ca și noi toți”, a adăugat parlamentarul.

Sinchevici a spus, în apărarea lui Marian, că „toți tinerii politicieni din toate țările lumii se distrează ca și toți ceilalți tineri”.


„De aceea, toate încercările diferitor propagandiști și a canalurilor de Telegram de a denigra pe unii colegi de-ai mei, că ei dansează, este un lucru care cel puțin la tineri n-ar trebui să le spună nimic de rău. Eu sînt bucuros cînd văd colegii mei că se simt bine. Mai mult ca atît, dacă vreți pe mine să mă vedeți dansînd cel mai probabil o să aveți ocazia la următorul concert, unde vor fi mulți interpreți de-ai noștri”, a menționat Sinchevici.

Potrivit deputatului, „politicienii trebuie să fie cît mai umanizați”. „Cum a fost pe timpul lui Plahotniuc? Politicienii aveau cluburi private, în care oamenii simpli nu aveau acces și acolo se întîmplau lucruri mult mai triste decît cum ar fi dacă politicienii ar fi trăit ca și restul oamenilor sau a tinerilor”, a conchis parlamentarul.

Menționăm, în ultima perioadă pe online sînt publicate imagini cu deputatul Radu Marian, în care acesta dansează. Mai mult, pe fundal ar fi cîntece rusești, astfel stîrnind critici din partea internauților. Unii i-au solicitat și demisia. Într-o ultimă reacție, Marian a spus că imaginile în care el apare dansînd sînt vechi iar „unele au muzica montată”. „Documentați-vă mai bine”, s-a adresat deputatul celor care au plasat imaginile video pe online.

3
1
1
1
16

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?