X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Fostul primar de Bălți dezminte declarația lui Petkov privind dispariția unor documente importante

25 noi. 2023,, 09:13   Politică
3474 0

Fostul primar al municipiului Bălți Nicolae Grigorișin a venit cu o reacție după ce proaspătul edil, ales în funcție pe 19 noiembrie, Alexandr Petkov, a declarat că din Primăria Bălți ar fi dispărut mai multe acte. Grigorișin a catalogat pe 24 noiembrie declarațiile lui Petkov drept un fals. Fostul edil l-a îndemnat pe Petkov, cu care a concurat pentru fotoliul de primar în acest scrutin, să apeleze la el pe viitor, înainte să răspîndească „minciuni” public.

„Mă cunoașteți nu de un an. Mereu am crezut și cred că sînteți un om cumsecade, dar trebuie să răspundeți pentru cuvintele dvs. (…) Este o minciună. Nu cred că din primărie au dispărut acte. Dacă nu știți, pe masa dvs. este un calculator și acolo este o programă. Iată intrați în ea, sînt diferite categorii, o să vedeți la ce direcție spre examinare se află un act sau altul. Dacă aveți nevoie de ajutor, sînt oameni care vă pot ajuta în Primărie (…) sînteți primar, astfel de declarații nu se fac fără ca informațiile să fie verificate. Campania electorală s-a terminat. Acum trebuie să lucrați, nu să căutați ceea ce nu este, dar să lucrați așa cum am lucrat eu. (…) Aveți numărul meu de telefon. Trebuia să mă suni pînă să faci acea declarație falsă, să-mi spui să vin, să vorbim, să te ajut să te clarifici, pentru că nu sîntem dușmani. Aveam să te ajut, să îți spun ce și unde să cauți ca să găsești. Acesta este îndemnul meu către tine”, a declarat Grigorișin, transmite NM.

Precizăm că proaspăt ales în calitate de edil al municipiului Bălți, Alexandr Petcov, a denunțat pe 23 noiembrie „dispariția” din primărie a unor documente care ar fi confirmat relațiile funciare cu chiriașii. Petkov a declarat că va sesiza procuratura în această privință.

10
8
0
2
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?