Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Selecționata Moldovei va disputa un meci amical cu naționala Coreei de Sud

9 ian. 2018,, 09:11   Sport
2521 0

Echipa naţională de fotbal a Republicii Moldova va disputa un meci amical cu una dintre participantele la turneul final al Campionatului Mondial din acest an.

"Tricolorii" se vor confrunta cu echipa Coreei de Sud pe 27 de ianuarie în orașul Antalia de pe malul mediteranian al Turciei. Acesta va fi primul meci pentru selecţionata de fotbal a ţării noastre în acest an.

Coreea de Sud, care în prezent se află pe locul 60 în clasamentul neoficial al FIFA, va juca la Mondialul de la vară într-o grupă cu Germania, Suedia și Mexicul.

Republica Moldova şi Coreea de Sud nu au disputat pînă acum nici o partidă directă.

Reprezentativa ţării noastre a jucat, însă, pînă acum nu mai puțin de 9 partide cu achipe naționale membre ale Confederaţiei Asiatice de Fotbal. "Tricolorii" au obţinut în ele 5 victorii, au remizat o dată şi au suferit 3 înfrîngeri.


La 3 zile după meciul cu sud-coreenii echipa noastră va mai disputa o partidă amicală în Antalia. Pe 30 ianuarie ea se va confrunta cu Azerbaidjanul.

Deocamdată nu se ştie cine va conduce selecţionata moldavă de pe banca tehnică în aceste prime partide din 2018. Un anunţ ce ţine de numele celui ce va ocupa funcția de selecționer va fi făcut în următoarele zile de către oficialii Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?