Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Ninsorile au lăsat fără lumină sute de case

18 ian. 2018,, 08:41   Societate
2952 0

Conform informaţiei Administraţiei de Stat a Drumurilor, la moment în republică, toate traseele naționale și accesul spre localități sînt practicabile, dar se circulă în condiții de iarnă, notează NOI.md.

Angajații subdiviziunilor teritoriale ale IGSU în comun cu angajații INP patrulează și monitorizează porțiunile de drumuri cu risc de înzăpezire. La lucrările de împrăştiere a materialului antiderapant pe partea carosabilă au fost implicate 148 unităţi de tehnică şi 185 de persoane, fiind împrăștiate circa 1200 tone de material antiderapant. Conform datelor operative colectate de la distribuitorii de energie electrică la data de 18 ianuarie, ora 06.00 au fost deconectate parțial de la energia electrică 55 de localități din 13 raioane.

Rămîn fără curent localități din raioanele Ialoveni, Criuleni, Orhei, Hîncești, Telenești, Ștefan Vodă, Anenii Noi, Cahul, Cantemir, Basarabeasca, LeovaUngheni și Uta Găgăuzia. Pentru restabilirea curentului lucrează echipele specializate. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență monitorizează situația din țară. În caz de situații de risc oamenii sînt rugați să apeleze de urgență Serviciul 901.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?