Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Atenție! Se circulă în condiții de iarnă

18 ian. 2018,, 09:51   Societate
2340 0

În urma precipitațiilor înregistrate pe teritoriul țării sub formă de ninsoare, trasee naționale blocate la moment nu sînt, dar se circulă cu dificultate, drumurile fiind presărate cu material antiderapant.

Totodată, șoferii de la gările auto din raioane, sînt avertizați și verificați de ofițerii INP dacă au cauciucurile corespunzătoare la autobuze, cele care nu corespund standardelor, li se interzice deplasarea.

În total pe teritoriul Republicii, la menținerea securității rutiere şi acordare ajutorului cetățenilor sînt implicate 126 de echipaje şi 277 de ofiţeri de patrulare. De asemenea, toate echipajele de patrulare sînt dotate cu echipament necesar pentru acordarea sprijinului cetățenilor.

Pe teritoriul țării pe parcursul nopții au fost deblocate 37 automobile, 2 autospeciale și o ambulanță care s-a blocat pe traseul din localitatea Cornești, în care se afla un copil minor în stare gravă, iar în Raionul Fălești un automobil în care se afla familia cu doi copii minori, toți locuitori ai satului Bocșa.

Timp de 24 de ore pe teritoriul țării au avut loc 5 accidente rutiere grave, nicio persoană decedată și 8 traumatizate.


INP menționează că dacă vă aflați într-o situație de risc, sesizați cel mai apropiat echipaj de patrulare sau apelați numărul scurt 902.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?