X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Reprezentantul special al OSCE va întreprinde o vizită în Moldova

9 feb. 2018,, 17:00   Politică
4471 2

Vicepremierul pentru Reintegrare, Cristina Lesnic, a avut o convorbire telefonică cu reprezentantul special al OSCE pentru reglementarea conflictului transnistrean, Franco Frattini, comunică Noi.md.

Oficialul a confirmat că în prima decadă a lunii martie curent va întreprinde o vizită la Chișinău, pentru a efectua consultări pe marginea măsurilor ce urmează a fi realizate în decursul anului 2018.

În scopul elaborării unei agende prealabile a procesului de negocieri pentru anul în curs, ministrul din cadrul Direcției Generale Afaceri Politice și Securitate a Ministerului de Externe al Italiei, Alfredo Conte, va veni la Chișinău pentru a desfășura coordonările corespunzătoare.

Noul reprezentant special al OSCE pentru Transnistria, Franco Frattini, a declarat odată cu preluarea mandatului că reglementarea conflictului transnistrean fără aportul Federației Ruse nu este posibilă. Frattini a declarat că are relații bune cu autoritățile ruse, iar asta îi va permite să poarte un dialog constructiv în procesul de negocieri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?