Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Noul vicepremier pentru Reintegrare a vorbit despre problema transnistreană

10 ian. 2018,, 15:20   Politică
6918 8

Noul vicepremier pentru Reintegrare, Cristina Lesnic, se va întîlni săptămîna viitoare la Paris cu reprezentantul politic al Tiraspolului în procesul de reglementare transnistreană, notează Noi.md.

Întrevederea va avea loc sub egida APCE, a anunțat Cristina Lesnic astăzi după învestirea în funcție de vicepremier. Funcționara și-a expus viziunea asupra soluționării problemei transnistrene.

„Este important să activăm în beneficiul cetățenilor. Imediat împreună cu colegii vom încerca să elaborăm o agendă de implementare, vom fi concentrați pe pași mici, nu putem soluționa imediat totul. Avem un document elaborat în trecut și o să încercăm să punem accent pe elementele de substanță, nu doar pe cele de formalitate, și să continuăm lucrul pe platforme de cooperare”, a declarat Lesnic.

Fiind întrebată cum a ajuns în funcția de vicepremier, Cristina Lesnic a menționat că oferta a venit din partea premierului Pavel Filip.

„Am acceptat această funcție la propunerea dlui Filip. Nu este vorba de negocieri, este vorba de profesionalism, este vorba de angajamentul pe care ți-l asumi și cît pot să livrezi din punct de vedere profesional. Am activat în acest mediu 13 ani și am fost concentrată doar pe aceste procese”, a explicat ea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?