Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Gaburici lansează un prim avertisment în calitate de ministru

10 ian. 2018,, 12:41   Politică
5924 6

Noul ministru al Economiei, fostul premier Chiril Gaburici a fost prezentat astăzi echipei instituției de către șeful Executivului, comunică NOI.md.

În calitate de ministru, Gaburici a vorbit despre necesitatea implementării reformelor și a cerut de la subalternii săi onestitate, eficiență și responsabilitate.

„Direct de Ministerul Economiei depinde bunăstarea cetățenilor noștri, depinde infrastructura, volumul de investiții în Republica Moldova și climatul de afaceri. Misiunea noastră este foarte simplă - trebuie să facem ca viața cetățenilor să fie mai bună. Avem o mare nevoie de a garanta un confort pentru potențialii investitori”, a notat Gaburici.

Totodată, noul ministru i-a avertizat pe funcționarii de la Minister că nu va tolera corupția sau ”schemele sure”.

„Din experiența mea personală în domeniul afacerilor cunosc foarte bine ce avem de făcut și care sînt impedimentele. Vreau să lucrăm deschis, să fim onești, responsabili și eficienți. Nu tolerez corupția sau «schemele sure», acestea doar strică imaginea Ministerului. Trebuie să facem astfel ca cetățenii să aibă o încredere mai mare în această instituție”, a punctat Chiril Gaburici.


Menționăm că astăzi cei șapte candidați propuși de PD la funcțiile de miniștri au depus jurămintele de învestitură în fața spicherului Andrian Candu, care a îndeplinit temporar interimatul funcției de președinte.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?