X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Dodon l-a inclus pe Sturza în componența Consiliului Suprem de Securitate

16 feb. 2018,, 11:00   Politică
4608 7

Ministrul Apărării, Eugen Sturza, susține că a fost inclus de președintele Igor Dodon în componența Consiliului Suprem de Securitate, notează Noi.md.

Asta în ciuda poziției exprimate anterior de președinte precum că nu-l va recunoaște pe Sturza în calitate ministru al Apărării. În cadrul unei emisiuni televizate la postul bublic, Sturza a declarat că deține informații că a fost inclus în componența CSS.

„Nu am avut, deocamdată, o comunicare directă cu domnul președinte. Urmează, din cîte știu, să avem această discuție la nivelul Consiliului Suprem de Securitate. Am fost informat că am fost inclus în acest consiliu și urmează să fim convocați la prima ședință în componența nouă”, a precizat Eugen Sturza.

Totodată, ministrul a subliniat că menține un dialog instituțional cu președintele Igor Dodon, prin intermediul corespondenței.

„Avem o relație de lucru, coordonăm activitățile. Solicitările președintelui către noi sînt examinate și puse în aplicare. Avem și noi solicitări legate de participarea militarilor moldoveni la exerciții militare, acestea de asemenea, sînt coordonate cu Președinția. Asta ne cere norma constituțională, deci avem o comunicare instituțională”, a adăugat Sturza.


Anterior, Igor Dodon declara că va modifica componența Consiliului Suprem de Securitate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?