X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Dodon, despre „lovitura dureroasă pe care o va primi guvernarea”

10 ian. 2018,, 12:00   Politică
8605 25

Miniștrii numiți azi sînt lipsiți de legitimitatea cuvenită și vor intra în funcție cu prezumția vinovăției. Astfel a reacționat Igor Dodon după depunerea jurămîntului de învestitură de către cei șapte candidați, informează NOI.md.

„Ei vor compărea în fața societății vinovați, din cauza modului în care au fost învestiți, dar și a modului în care s-au manifestat în celelalte guvernări corupte”, a declarat șeful statului. În opinia lui Dodon, în circumstanțele create ar fi fost justificată o răsculare a poporului împotriva guvernării, pentru a pune capăt acțiunilor sfidătoare ale guvernării. Cu toate acestea, demnitarul a precizat următoarele:

„Acum însă, cînd pînă la declanșarea alegerilor parlamentare au rămas doar cîteva luni, trebuie să evităm emoțiile și dorința de a pedepsi Guvernul cu orice preț. Orice destabilizare socială sau revoltă poate produce victime și va pune sub semnul întrebării rezultatele alegerilor parlamentare, fie și anticipate”, a comentat Dodon.

Șeful statului a reiterat că totul are însă o limită și că apelul la mobilizarea sutelor de mii de cetățeni pentru a pune capăt acestor fărădelegi și abuzuri constituționale poate fi lansat în orice moment.

„Să aveți în vedere, domnilor din Guvern și din majoritatea parlamentară, că cetățenii văd totul și înțeleg totul. Cu cît mai antisocial și antistatal vă comportați acum, cu atît mai dureroasă va fi lovitura pe care o veți primi. Rugăți-vă să primiți această lovitură abia la alegerile parlamentare, nu mai devreme”, a conchis Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?