Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

”Cadavrul politic” importat din România în Moldova a dispărut – opinie

19 feb. 2018,, 09:11   Politică
14260 10

Declarațiile de unire semnate de mai multe localități din țară nu reprezintă o mișcare politică. De această părere este analistul politic Valeriu Ostalep, care a participat la o dezbatere politică la postul public de televiziune „Moldova 1”.

„Eu aș vrea să aud că are loc măcar vreo consolidare sau vreo probă, că are loc o noutate politică în Republica Moldova, de oricare gen, dar eu nu aud nicio probă. A striga sau a semna declarații.... eu azi seara pot să vă organizez 25 de declarații semnate a cîte 200 de fiecare, de exemplu, să ne unim cu Zairul sau cu Iranul, dar asta nu înseamnă că are loc o activizare a vieții politice sau se întîmplă vreo mișcare politică. Cu regret, pentru mine această mișcare în Republica Moldova nu poate să furnizeze măcar un lider care să înțeleg cu cine vorbim, pentru că ultima dată asta o fost o tentativă de a importa un cadavru politic din România în Republica Moldova. Alte idei unioniștii nu au și văd că nici Băsescu nu mai este, el a dispărut. De asta nu înțeleg despe ce mișcare politică poate fi vorba aici”, a menționat analistul în cadrul emisiunii.

De menționat că pînă în prezent zeci de localități din țară au adoptat declarații prin care condamnă acțiunile unioniste în Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?