Bălți: Percheziții la șeful fracțiunii "Partidului Nostru"

Bălți: Percheziții la șeful fracțiunii "Partidului Nostru"

Postul de televiziune local BTV din Bălți anunță că poliția efectuează percheziții la Igor Basistîi, președintele fracțiunii "Partidului Nostru" din Consiliul Municipal.


În același timp, Igor Basistîi, președintele fracțiunii "Partidului Nostru" din consiliul mun. Bălți, este și un cunoscut afacerist.

Potrivit unei anchete realizate de Social Media Bălți, "consilierul deține 51% dintr-o companie care administrează un restaurant în orașul spaniol Santander, amplasat în zona centrală a urbei, în proximitatea Golfului Biscaya".

Restaurantul se bucură de aprecierea vizitatorilor. De exemplu, un blogger spaniol îl laudă pe “bucătarul moldovean (Sergiu Samson – n.r.), care gătește excelent bucate spaniole”.

Localul și-a deschis ușile la sfîrșitul 2013, avîndu-l în calitate de administrator pe moldoveanul Sergiu Samson, al cărui naș este Igor Basistîi. Ultimul însă nu a indicat afacerea în declarația de avere depusă la CEC înaintea localelor din 2015.

Înaintea alegerilor din 2015, Basistîi a declarat doar două mașini din zece. Consilierul de la Bălți, cu restaurant în Spania și zece mașini, a ajuns în atenția poliției.
 

 


Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Sondaj Toate

load