X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Schimbările de la Eurovision, pe placul producătorilor

15 dec. 2016,, 15:55   Showbiz
2427 0
Foto: trm.md

Recent, organizatorii etapei naționale a concursului de muzică „Eurovision” au anunțat startul înscrierilor pentru ediția 2017, publicînd și regulamentul de participare.


Cel din urmă se pare a fi pe placul producătorilor, care au salutat noile modificări, informează NOI.md.

Unul dintre cei care s-a arătat mulțumit de noile reguli de organizare și desfășurarea etapei naționale „Eurovision 2017” este producătorul trupei„Akord”, Iurie Bădicu.

„De data aceasta, organizatorii locali ai ESC-2017 au pășit cu dreptul. Apreciez noul (vechiul) Regulament, redactat și ajustat aproape la toate cerințele înaintate de-a lungul anilor, atît din partea participanților, cît și din partea telespectatorilor.
*Un singur vot pentru o melodie de pe telefonul mobil – deja e bine.
*Mai puține piese în marea finală, adică doar opt, iarăși e bine – mai ușoară va fi alegerea.
*Eliminarea etapei preliminare și audieri din stat pe live iar e o chestie de profesionalism – ceva de bine.
*Și, la fel de important, s-apus punctul pe i în procedura de contestații. Victoria cîștigătorului nu va putea fi contestată la nivel local, moment important de știut pentru toți interpreții.
În rest așteptăm piese bune și concurenți puternici!”, a scris Iurie Bădicu pe pagina sa oficială.

Un alt compozitor care a apreciat modificările în Regulament este Andrei Sava. Acesta a menționat că noutatea cu un vot de pe telefonul mobil a fost una multașteptată. „Excluderea etapei preliminare va elimina din start stîngacii, iar schimbarea «contestațiilor» va da siguranță juriului. E de bine!”, a scris Andrei Sava.

El a adăugat că neajunsurile acestui concurs erau discutate de mulți ani, iar faptul că acum au perfectat elementele care nu le «doreau» schimbate l-a cam mirat pe compozitor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?