X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3994

Hakamada va dezvălui la Chişinău secretele succesului (VIDEO) ©

13 dec. 2016,, 13:45   Business
5748 0
Хакамада раскроет секреты успеха в Кишинёве (ВИДЕО)
Foto: noi.md

Vizitatorii trainingului Irinei Hakamada “Capitalul emoțional. Cheile de la toate uşile” vor avea o oportunitate excelentă de a prelua experienţa unei persoane de succes.


Cunoscuta activistă politică și socială din Rusia, care are o experienţă bogată în activitatea de antreprenoriat, va împărtăşi sfaturi preţioase participanţilor la training. Acest lucru a fost menționat de către preşedintele Clubului Tinerilor Businessmeni (CTB), antreprenorul şi producătorul Amir Roitman, intervievat de NOI.md.

Președintele CTB a explicat de ce s-a decis să o invite anume pe Irina Hakamada. „Ea este o persoană care face parte din top 100 cele mai cunoscute femei conform revistei «Times», o persoană care a candidat la postul de preşedinte al Rusiei (nici pe departe fiecare femeie este capabilă de aceasta), este autoare a cinci cărţi, este o femeie care poate servi drept exemplu pentru antreprenori. O femeie de succes mi-a spus odată: „Cînd o asculţi pe Irina Hakamada, este suficient să respiri concomitent cu ea”. Cînd eşti alături de ea şi urmăreşti ce face ea, te încarci cu o energie ieşită din comun, după întîlnirea cu ea, pleci cu o dispoziţie bună, pregătit totalmente de noi realizări”, a relatat Amir Roitman.

Potrivit lui, subiectul trainingului nu a fost ales la întîmplare. „Fiecare participant la training dispune de un potențial intern, pe care oamenii, cu regret, nu întotdeauna îl dezvăluie. Dacă e să spunem pe scurt, atunci capitalul emoţional este o posibilitate de a-ți converti posibilităţile, potenţialul şi talentele în echivalent bănesc. Cine dacă nu un om de succes poate să împărtăşească cum pe timpuri a reuşit să-şi dezvăluie propriul capital emoțional, intern?! Irina Hakamada este anume acea femeie, care poate totul. Şi poate să transmită informaţia şi cunoştinţele astfel ca şi ceilalţi să poată totul”, a menţionat antreprenorul.

Trainingul Irinei Hakamada “Capitalul emoțional. Cheile de la toate uşile” va avea loc la Chişinău pe 16 decembrie. Autoarea trainingului face parte din top 100 cele mai cunoscute femei din lume după versiunea revistei “Times”, este candidat în ştiinţe economice, autoare a cinci cărţi. Ea a fost nominalizată la Premiul Nobel, precum şi a candidat la postul de preşedinte al Rusiei.

Vizitatorii trainingului vor putea prelua experienţa unei persoane carismatice şi împlinite. Pentru a participa la training, trebuie să vă înregistraţi sunînd la numărul de telefon 067 482 067 (Marina) sau accesînd acest link.


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?