Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Skoda Kodiaq — cel mai bun automobil pentru o familie numeroasă potrivit Top Gear

8 dec. 2016,, 11:00   Ştiri Auto
2318 0

Foto: skoda

Se pare că editurile europene prestigioase și-au ales deja preferații sezonului 2016/2017. Skoda Kodiaq a fost numit de revista britanică regele drumurilor și spiritului practic: crossover-ul fiind considerat cel mai bun automobil de familie. Revista auto germană Auto Zeitung l-a ales pe Skoda drept cea mai bună marcă auto străină în Germania. Mai jos vedem, cum cehii au reușit să obțină o apreciere atât de mare.

Skoda — reprezintă o inovație în segmentul SUV-urilor de talie mare. Primul crossover Skoda Kodiaq va apărea în vânzare în Europa în luna februarie, iar în Moldova — în primul trimestru al anului 2017 . Încă până a-și face apariția de facto pe piață, ”ursul” de șapte locuri a început să strângă premii. Revista britanică Top Gear l-a desemnat drept cel mai bun automobil pentru o familie numeroasă.

”Menirea de bază a SUV-ului Kodiaq – este de a reduce la minim probabilitatea stresului, – potrivit experților Top Gear. – Automobilul dat este univeral, proprietarul acestuia poate avea încredere în faptul că Kodiaq este în stare să facă față oricărei sarcini, care își fac apariția în viața familială: începând de la transportul pasagerilor și bagajelor, remorcarea încărcăturilor, și terminând cu depășirea ușoară a dificultăților de trafic rutier și drumurilor periculoase și alunecoase. Acest automobil reprezintă etalonul securității și fiabilității, mai mult de atât, nic într-un caz nu îl poți numi plictisitor”.

Primul Skoda din segmentul nou al mărcii a ieșit de minune: 24 sisteme care îi vin în ajutor conducătorului auto, 30 mărunțișuri plăcute de la ”Simptly Clever”, având cel mai mare portbagaj din întreaga clasă — de la 720 la 2065 de litri în dependență de poziția banchetelor, al treilea rând fiind opțional. Comisia pentru decernarea premiilor a rămas impresionată atât de spiritul practic al noului Kodiaq, cât și de relația optimă de ”preț/calitate”. Puteți călători confortabil oriunde cu crossover-ul dat, până la plajă sau până la bunica și în acelați timp să economisiți banii din bugetul familiei de la cheltuielile inutile (atât pentru automobil, cât și pentru deservirea sa). Nu în zadar încă la salonul auto de la Paris jurnaliștii i-au prezis soarta comandantului Kodiaq al mărcii cehe.


Nu își pierd pozițiile nici modelele clasice ale mărcii. Faimoasa revistă auto germană Auto Zeitung l-a ales pe Skoda drept cea mai bună marcă auto străină în Germania, iar pe bestseller-ul Octavia – cel mai compact automobil de fabricație străină. Merită să fie menționat că Octavia cucerește acest titlu deja pentru al doilea an consecutiv, iar în ultimii 10 ani a înregistrat victoria deja a cincea oară. Trebuie reținut faptul că juriul principal pentru decernarea premiului îl reprezintă cititorii revistei și portalului online Auto Zeitung. Skoda se bucură de o popularitate continuă în Germania.

Tot aici menționăm că nu demult modelul a suferit un restyling. Skoda Octavia Facelift va fi disponibilă la comanda prealabilă în Moldova deja până la sfârșitul acestui an, iar în cazul în care doriți, să vedeți ce transformări a suferit această bijuterie puteți accesa aici .

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?