X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Platon spune cum au ajuns două telefoane în celula sa

30 noi. 2016,, 11:51   Societate
2915 2

Platon spune cum au ajuns două telefoane în celula sa
Foto: europalibera.org

Omul de afaceri Veaceslav Platon, bănuit de implicarea în frauda din sistemul bancar, susține că telefoanele mobile găsite în camera sa au fost introduse pe ascuns.


Declarația a fost făcută în cadrul ședinței de judecată preliminare în dosarul Platon. Potrivit lui, telefoanele au fost introduse în celula din Penitenciarul Nr.13 fără ca el să știe.

Totodată, Platon a spus că nu are niciun fel de relații cu Igor Juvală, fostul director al Penitenciarului nr.13, care a fost reținut fiind acuzat că celularele au ajuns în celula lui Platon în timp ce acesta exercita funcția de șef al Penitenciarului.

Precizăm că astăzi continuă ședința preliminară în dosarul lui Veaceslav Platon, în cadrul căreia este examinată cererea avocaților, care cer 30 de zile pentru a se documenta pe marginea celor 29 de volume ale cauzei penale, iar Platon a solicitat ca acestea să fie traduse în limba rusă.

La ședința din 15 noiembrie magistrații Curții de Apel au prelungit cu 30 de zile mandatul de arest pe numele omului de afaceri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?