X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Șalaru comentează solicitarea lui Ghimpu de-al demite

25 noi. 2016,, 10:49   Politică
3719 16

Șalaru comentează solicitarea lui Ghimpu de-al demite
Foto: sputnik.md

Ministrul Apărării, Anatol Șalaru, vicepreședinte al PL, spune că nu crede că liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu s-ar fi adresat Președintelui R. Moldova, Nicolae Timofti cu solicitarea de al demite, transmite Curentul.


Șalaru a participat aseară la emisiunea Punctul pe Azi de la TVR Moldova, a negat că în PL ar exista careva tensiuni, iar el ar putea fi demis din funcția de ministru, așa cum a scris un portal de știri.

„Eu nu m-aș baza pe această sursă de informație, nu e credibilă. Dl. președinte Mihai Ghimpu nu trebuia să meargă la Nicolae Timofti pentru a solicita demisia mea, era suficient să convoace Biroul partidului, să-mi retragă susținerea politică și să-l anunțe pe Premier despre această decizie”, a precizat Anatol Șalaru.

Întrebat despre solicitarea Președintelui ales, Igor Dodon pentru ca el să fie demis din funcție, Șalaru a spus că nu crede că Pavel Filip va da curs acestei solicitări.

„Premierul Filip poate răspunde doleanței lui Dodon. Premierul este unul de coaliție, iar PL face parte din aceasta. Inițiativa de a mă demite trebuie să vină de la partid. Dacă partidul decide că nu mai fac față, atunci se Birou ia decizia de a-mi retrage sprijinul politic și la consiliul coaliției se anunță despre aceasta și atunci Premierul va face demersul către Președinte”, a conchis Anatol Șalaru.


Precizăm, pe parcursul zilei de ieri sputnik a publicat o știre în care este menționat că liderul PL, Mihai Ghimpu s-ar fi întîlnit cu președintele Nicoae Timofti și i-ar fi solicitat demisie ministrului Apărării, Anatol Șalaru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?