X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Moldova s-a plasat printre primele 5 țări în ce privește Internetul mobil ©

22 noi. 2016,, 16:22   Business
3444 0
Молдова вошла в топ-5 стран по мобильному Интернету!
Foto: newsmoldova.md

Află mai multă informație în cadrul webinarului exclusiv myTarget!

In zilele noastre, tehnologiile Internet evoluează foarte rapid. Până nu demult, însuși faptul apariției internetulului în aproape toate casele era privit ca o realizare enormă, însă pe atunci clienți potențialii ai publicității online erau numai utilizatorii de calculatoare. Astăzi, situația s-a schimbat dramatic. Fiecare posesor al unui smartphone devine automat un consumator al publicității online.



Conform Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației, în semestrul I al anului 2016 numărul de utilizatori 4G servicii de Internet mobil din Moldova a crescut cu 67%, în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut. Volumul total al traficului de Internet mobil a crescut cu 22%.

Aceste cifre arată că tot mai mulți locuitori ai Moldovei utilizează Internetul, în special mobil, ca sursă principală de informații. Astăzi, noi folosim telefonul mobil nu doar pentru a comunica, ci îl utilizăm și pentru a accesa internetul la serviciu, pe drum și acasă.

Dispozitivele mobile au devenit o parte integrantă a vieții noastre, cărora noi le acordăm o mare parte din atenția noastră.
Publicitatea pe Internet mobil:

Cum să cîștigi în lupta cu concurenții

Înțelegerea publicității mobile online nu este ceva ușor, multe tipuri de publicitate pe Internet fiind deacum depășite, altele fiind prea costisitoare. De asemenea, cele mai multe tipuri de publicitate nu sunt adaptate pentru un format mobil, necătînd la faptul că Moldova se află în top 5 țări din Europa în ce privește Internetul mobil.

În prezent, pentru ca face afacerea dvs. să devină una de succes, veți avea nevoie să alegeți o platformă potrivită pentru dezvoltarea acesteia. Astăzi, această platformă este Internetul, dat fiind faptul că doar doar în Moldova numărul de utilizatori al acestuia a trecut de 2,1 milioane de persoane. Orice brand poate ajunge acum la un număr mare de potențiali clienți prin intermediul a două sau trei clicuri, și și mai importantă este posibilitatea de a vedea rezultate într-un timp scurt. A nu utiliza acest canal pentru a vă promova afacerile Dvs. înseamnă doar un singur lucru – pierderea luptei pentru clienții Dvs. concurenților.

Doriți să aflați mai multe despre publicitatea pe internet mobil? Nu ratați webinarul exclusiv myTarget!

În Moldova funcționează o platformă de publicitate, care poate facilita în mod competent în investițiile în publicitate pe internet. O soluție eficientă pentru aceasta este platforma de publicitate myTarget. Cu myTarget puteți face publicitate produselor și serviciilor Dvs., precum și să promovați site-uri și aplicații, inclusiv pe dispozitive mobile.

Posibilitățile deosebite alemyTarget

Platforma de publicitate myTarget face parte din grupul de companii MailGroup, reprezentantul exclusiv al căreia în Republica Moldova este compania Media Contact

Cu myTarget puteți plasa publicitatea dvs. în serviciul de poștă Mail.ru, rețelele sociale Odnoklassniki, Vkontakte, Moi Mir, precum și în toate proiectele Mail.ru (Search, Noutăți, Horoscop, Sănătate, Imobil, Cloud, Sport, Lady, bunuri și altele).

Conform datelor agenției Gemius, numai audiența lunară a OK.ru în Moldova este de 1.168.000 de utilizatori, a Mail.ru - 617 de mii de utilizatori.



Mai mult de jumătate din utilizatori folosesc dispozitivele lor mobile. Din mijlocul acestui auditoriu numeros cu siguranță că unii pot deveni clienți Dvs.

Beneficiile platformei de publicitate myTarget, cu care agenții de publicitate din Moldova colaborează deja mai mult de un an, constă în faptul că anunțul dvs. va apărea doar pe telefonul acelor utilizatori care sunt cu adevărat interesați de ea.
Ce cunoștințe utile despre myTarget veți afla Dvs. la webinar
• În ce mod puteți elabora anunțuri publicitare eficiente
• Cum să plătiți pentru clicuri sau afișări, administrînd costul în mod individual
• Cum să lucrați cu toate setările disponibile: adăugarea anunțurilor noi, și alegerea orei și spațiului de amplasare suplimentară

Este simplu: vă înregistrați, setați un anunț publicitar, alegeți programul de funcționare a publicității și urmăriți statisticile Dvs.

Compania Media Contact este reprezentantul exclusiv al platformei de publicitate MyTarget în Moldova. Platforma myTarget este implementată cu succes pe piața Moldovei, fiind recunoscută pe larg ca un instrument eficient. Media Contact vă va acorda consultanța necesară pentru a vă ajuta să planificați corect o campanie de publicitate, astfel încât ea să aibă ca rezultat generarea veniturilor.

Succesul afacerii Dvs. este în mîinile Dvs.,myTarget doar vă ajută în al obține!

Vă invităm să vă înregistrați pentru un webinar gratuit exclusiv, care va avea drept subiect crearea campaniilor publicitare prin intermediul platformei myTarget, care va avea loc în data de 29 noiembrie.

Pentru mai multe detalii și înregistrare găsiți aici.
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?