X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Declarația lui Dodon de după VICTORIE. Mesajul către alegători și Maia Sandu

14 noi. 2016,, 00:25   Politică
18639 17

Foto: jurnal.md

Liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, care a învins în alegerile prezidențiale, a avut acum cîteva minute o conferință de presă. În cadrul acesteia, Dodon le-a mulțumit tuturor cetățenilor pentru votul acordat, speficînd că va ține cont de opțiunea fiecărui cetățean, transmite NOI.md.


"Vreau să le mulțumesc cetățenilor care ne-au încredințat votul. Înțeleg că nu va fi ușor, dar promit sa fiu președintele tuturor - și al celor care sînt pentru UE, și al celor care doresc apropierea de Federația Rusă", a spus Igor Dodon.

Acesta a ținut să o felicite pe Maia Sandu pentru un rezultat bun în cel de-al doilea tur, mulțumindu-i, totodată, pentru campania electorală ”dură, dar bună”.

Dodon a îndemnat-o pe Maia Sandu să vină cu un mesaj către alegătorii săi, pentrua calma spiritele în societate.

"Diferența este destul de mare. Ieșiți, vă rog, cu un mesaj. Sînt gata să avem chiar și o întrevedere, dar nu trebuie societatea divizată. Nu ne trebuie. Stimați cetățeni, eu vă stimez pe fiecare. Începînd cu ziua de azi, voi fi și voi tine cont de problemele tuturor", a îndemnat Igor Dodon.

Precizăm că, după procesarea a 98,3% dintre procesele verbale, Igor Dodon a obținut 54,47% din voturi, în timp ce liderul PAS, Maia Sandu, a acumulat 45,53% din voturi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?